Workshop en training KMO Solutions

11 oktober 2023: Training RI&E Glas & Gevel

Ben jij binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor de RI&E en maak je gebruik van RI&E Schoonmaak? Volg dan deze training waarin je in één dag leert hoe je RI&E Schoonmaak het beste kunt gebruiken. Aan het einde van de training weet jij hoe je met RI&E Schoonmaak eenvoudig zelf een RI&E opzet en uitvoert.

Aanmelden Bel mij

Let op: deze training kun je alleen volgen als jouw organisatie werkzaam is in de glas- en gevelreiniging. Voert jouw organisatie ook schoonmaakwerk uit? Geef je dan op voor de Training RI&E Schoonmaak.

In het kort

Voor elk schoonmaakobject dien je de specifieke arbeidsrisico’s in kaart te brengen met een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). In RI&E Schoonmaak is een specifieke vragenlijst opgenomen voor glas- en gevelreiniging. Die resulteert in een glas-geveldossier. In het dossier staan niet alleen de resultaten uit de RI&E, maar zijn ook automatisch de OSB-brochures opgenomen. Tijdens de eendaagse training leer je hoe je in RI&E Schoonmaak een RI&E kunt uitzetten met als resultaat het Glas-Geveldossier. Deze training duurt één dag. Opgeven voor de trainingsdag gaat via Schoonmakend Nederland. Voorbereiding is niet nodig.

Wanneer?

Wanneer?

Woensdag 11 oktober 2023, van 9.30 - 16.30 uur
Waar?

Waar?

Prins Willem-Alexanderlaan 723, Apeldoorn (7e verdieping)
Kosten

Kosten

Via Schoonmakend Nederland

Over docent Carmen Arens

Als veiligheidskundige en toegepast psycholoog ondersteun ik onze klanten bij het verbeteren van hun arbeidsomstandigheden. Het verbeteren van arbeidsomstandigheden heeft een directe impact op de gezondheid en veiligheid van werknemers. Als we kunnen bijdragen aan een werkomgeving waarin werknemers zich veilig voelen en minder risico lopen op letsel of ziekte, kunnen we een positieve bijdrage leveren aan hun welzijn en productiviteit. Dat is een enorm bevredigend gevoel.