Workshop en training KMO Solutions

27 juni 2024: Training RI&E Glas & Gevel

Ben jij binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor de RI&E en maak je gebruik van RI&E Schoonmaak? Volg dan deze training waarin je in één dag leert hoe je RI&E Schoonmaak het beste kunt gebruiken. Aan het einde van de training weet jij hoe je met RI&E Schoonmaak eenvoudig zelf een RI&E opzet en uitvoert.

Aanmelden Bel mij

Let op: deze training kun je alleen volgen als jouw organisatie werkzaam is in de glas- en gevelreiniging. Voert jouw organisatie ook schoonmaakwerk uit? Geef je dan op voor de Training RI&E Schoonmaak.

In het kort

Voor elk schoonmaakobject dien je de specifieke arbeidsrisico’s in kaart te brengen met een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). In RI&E Schoonmaak is een specifieke vragenlijst opgenomen voor glas- en gevelreiniging. Die resulteert in een glas-geveldossier. In het dossier staan niet alleen de resultaten uit de RI&E, maar zijn ook automatisch de OSB-brochures opgenomen. Tijdens de eendaagse training leer je hoe je in RI&E Schoonmaak een RI&E kunt uitzetten met als resultaat het Glas-Geveldossier. Deze training duurt één dag. Opgeven voor de trainingsdag gaat via Schoonmakend Nederland. Voorbereiding is niet nodig.

Wanneer?

Wanneer?

Donderdag 27 juni 2024, van 9.30 - 16.30 uur
Waar?

Waar?

Prins Willem-Alexanderlaan 723, Apeldoorn (7e verdieping)
Kosten

Kosten

Via Schoonmakend Nederland

Over docent Patrick van Eijden

In mijn rol als veiligheidskundige ondersteun ik onze klanten bij het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van hun medewerkers. Met mijn expertise op het gebied van Arbo-veiligheid werk ik samen met onze klanten aan het minimaliseren van risico's op de werkvloer en het bevorderen van bewustzijn van veilig werken onder medewerkers. Het geeft mij enorm veel voldoening om op deze manier bij te dragen aan het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving voor iedereen!