Workshop en training KMO Solutions

13 februari 2024: Training RI&E Schoonmaak

In de training RI&E Schoonmaak leer je werken met de applicatie RI&E Schoonmaak. In één dag leer je alle functionaliteiten zodat je deze daarna zo effectief mogelijk kunt werken aan een veilige en gezonde werkomgeving.

Aanmelden Bel mij

In het kort

De training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die (dagelijks) met de RI&E Schoonmaak werken of gaan werken. Aan de hand van praktijkopdrachten leren deelnemers wat de mogelijkheden zijn van RI&E Schoonmaak. Uiteraard behandelen we in de training ook de geheel vernieuwde interface.

De onderwerpen van deze training zijn: Arbowet, gebruik van RI&E Schoonmaak, het plan van aanpak, de toetsing van jouw RI&E en knelpunten inventariseren en oplossen. De opdrachten worden op de trainingsdag uitgereikt. Voorbereiden is dus niet nodig. We organiseren de training samen met de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS).

Wanneer?

Wanneer?

Dinsdag 13 februari 2024. Van 09:30 tot 14:30 uur.
Waar?

Waar?

Prins Willem-Alexanderlaan 723, Apeldoorn (7e verdieping)
Kosten

Kosten

€ 425 exclusief btw (Ben je lid van Schoonmakend Nederland? Dan krijg je korting op deze prijs)
Collega meenemen

Collega meenemen

Een collega meenemen naar de training kost € 250 exclusief btw

Over docent Nicole Kruitbosch-Schrijver

Als veiligheidskundige ondersteun ik onze klanten bij het verbeteren van hun arbeidsomstandigheden. Naast de wettelijke verplichtingen vanuit de Arbowet voeren we voor onze klanten altijd een deel maatwerk uit. Uiteindelijk leggen we samen met onze klanten een basis voor een gezonde en veilige werkplek. We willen namelijk allemaal ’s avonds weer veilig en gezond thuiskomen. De uitdaging om dit tot stand te brengen is wat mijn werk zo leuk maakt. Elke dag zijn we bezig het bewustzijn van onze klanten voor goede arbeidsomstandigheden te vergroten en om dat bewustzijn meer onderdeel uit te laten maken van hun dagelijkse werkzaamheden. Better safe than sorry!

Aanmelden voor Training RI&E Schoonmaak, 13 februari 2024

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Privacy en voorwaarden