Workshop en training KMO Solutions

20 januari 2022: Training RI&E Schoonmaak

In de training RI&E Schoonmaak leer je werken met RI&E Schoonmaak. In één dag leer je alle functionaliteiten zodat je deze daarna zo effectief mogelijk kunt werken aan een veilige en gezonde werkomgeving.

Aanmelden Bel mij

In het kort

De training is speciaal ontwikkeld voor medewerkers die (dagelijks) met de RI&E Schoonmaak werken of gaan werken. Aan de hand van praktijkopdrachten leren deelnemers wat de mogelijkheden zijn van RI&E Schoonmaak. Uiteraard behandelen we in de training ook de geheel vernieuwde interface.

De onderwerpen van deze training zijn: Arbowet, gebruik van RI&E Schoonmaak, het plan van aanpak, de toetsing van jouw RI&E en knelpunten inventariseren en oplossen. De opdrachten worden op de trainingsdag uitgereikt. Voorbereiden is dus niet nodig. We organiseren de training samen met de Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS).

Wanneer?

Wanneer?

donderdag 20 januari 2022 | 09:30 tot 14:30
Waar?

Waar?

Prins Willem-Alexanderlaan 723, Apeldoorn
Kosten

Kosten

Kosten € 390 voor niet-leden en € 339 voor leden Schoonmakend Nederland exclusief btw
Collega meenemen

Collega meenemen

Een collega meenemen naar de training kost € 215 exclusief btw

Over docent Ruben Boes

Risicomanager en Hoger Veiligheidskundige in opleiding bij KMO Solutions

Als specialist op het gebied van de Risico Inventarisatie en Evaluatie ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van vragensets voor verschillende branche-RI&E’s. Daarnaast heb ik honderden organisaties geholpen met de uitvoering van de RI&E. Mijn passie is om mensen Arbo te laten omarmen, met als doel om organisaties stukje bij beetje veiliger te maken.

Aanmelden voor Training RI&E Schoonmaak, 20 januari 2022

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Privacy en voorwaarden