Workshop en training KMO Solutions

09 november 2021: Vliegende start ZorgRie Basis Plus

Tijdens deze training krijg je, onder onze begeleiding, de mogelijkheden van de vernieuwde ZorgRie Basis Plus haarfijn uitgelegd. Deze training is speciaal ontwikkeld voor organisaties met ZorgRie Basis Plus. Om voldoende aandacht voor iedere deelnemer te waarborgen, kunnen maximaal 5 organisaties deelnemen. Hierdoor krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van de training heb jij de benodigde informatie om de uitvoering van de RI&E binnen je organisatie een boost te geven.

Aanmelden Bel mij

In het kort

De nieuwe versie van ZorgRie kan je gebruiken om het RI&E-proces onder de loep te nemen en te zoeken naar verbeteringen. Om hier een goede start mee te maken bieden wij een training aan; dé vliegende start met ZorgRie Basis Plus.

Tijdens deze training worden de functionaliteiten toegelicht en de werking van ZorgRie. Het kan dus zijn dat je nu door de complexiteit van ZorgRie nog niet gewerkt hebt met een herziening, thematische onderzoeken óf onderhoudsvragen. Dit is een moment om je daar in te verdiepen en tips te krijgen voor de implementatie binnen jouw organisatie. Dankzij de enorme verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, is het nu makkelijker om collega’s te betrekken bij de RI&E en hiermee het draagvlak te vergroten. Een mooie aftrap dus voor een betere implementatie binnen de organisatie! Voor jullie, als loyale klanten, bieden wij deze training op een aantal dagen aan speciaal voor jullie met uiteraard een mooie korting! 

Deze training is exclusief licentiehouders van ZorgRie Basis Plus en deze training is dus niet geschikt licentiehouders van ZorgRie Start!

Wanneer?

Wanneer?

Dinsdag 9 november 2021, 09:30 - 14:30
Waar

Waar

Online
Kosten

Kosten

€ 449 excl. btw
Exclusief

Exclusief

Deze training is exclusief voor bestaande klanten van ZorgRie Basis Plus

Over docent Ruben Boes

Risicomanager en Hoger Veiligheidskundige in opleiding bij KMO Solutions

Als specialist op het gebied van de Risico Inventarisatie en Evaluatie ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van vragensets voor verschillende branche-RI&E’s. Daarnaast heb ik honderden organisaties geholpen met de uitvoering van de RI&E. Mijn passie is om mensen Arbo te laten omarmen, met als doel om organisaties stukje bij beetje veiliger te maken.

Aanmelden voor Vliegende start ZorgRie Basis Plus , 09 november 2021

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Privacy en voorwaarden