Workshop en training KMO Solutions

13 augustus 2024: Workshop kleine zorgorganisaties + licentie

Tijdens deze workshop voer je, onder onze begeleiding, de RI&E uit. Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor kleine zorgorganisaties met maximaal 25 medewerkers. Om voldoende aandacht voor iedere workshopdeelnemer te waarborgen, kunnen maximaal 4 organisaties deelnemen. Hierdoor krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van de workshop heb jij de RI&E voor jullie organisatie in kaart gebracht en kunnen jullie met de actiepunten aan de slag in ZorgRie Instap!

Om te borgen dat werkgevers in deze dynamische omgeving blijven voldoen aan wet- en regelgeving, bieden wij nu bij elke workshopdeelnemer een licentie op ZorgRie Instap aan. Op deze manier kan je als organisatie zelf wijzigingen doorvoeren, de RI&E vernieuwen en/of uitbreiden wanneer de situatie daar om vraagt.

Heb je al een licentie ZorgRie Instap (bijvoorbeeld doordat je de Workshop al eerder hebt gevolgd)? Vink dit dan aan op het deelnameformulier. Wij factureren dan enkel de Workshop.

Aanmelden Bel mij

In het kort

In één dag voer je de RI&E voor jouw zorgorganisatie uit. Bij deze workshop zit een doorlopende licentie op ZorgRie Instap, zodat jij ook kan borgen dat de actiepunten, die zijn voortgekomen uit de RI&E, worden uitgevoerd. Tijdens de workshop voeren we samen de RI&E uit. Voor de workshop hoef je niets voor te bereiden of mee te nemen. Het is wel belangrijk dat je voor de workshop op de hoogte bent van de arbo-situatie binnen jouw organisatie.

Om te borgen dat werkgevers in deze dynamische omgeving blijven voldoen aan wet- en regelgeving, bieden wij nu bij elke workshopdeelnemer een licentie op ZorgRie Instap aan. Op die manier kan je niet alleen digitaal de actiepunten bijhouden, maar als organisatie ook zelf wijzigingen doorvoeren, de RI&E vernieuwen en/of uitbreiden wanneer de situatie daar om vraagt. De werkomgeving wordt hierdoor niet veiliger, gezonder en prettiger voor de medewerker. En precies dát is het doel van de RI&E. Veel organisaties schoten hun doel dus voorbij omdat het Excel-bestand niet voldoende ondersteunt in het gebruiksgemak en het weer een ouderwetse ‘papieren tijger’ wordt.

ZorgRie Instap

ZorgRie is het branche-erkende RI&E-instrument voor zorgorganisaties. De Instap-licentie is speciaal gericht op zorgorganisaties met minder dan 26 medewerkers. Dit is een doorlopende jaarlicentie. Voor deze jaarlicentie betaal je het bedrag volgens de prijspeil van het betreffende jaar (2024: € 500).

Heb je al een licentie op ZorgRie Instap en wil je toch graag de uitgebreide begeleiding die je krijgt tijdens onze Workshop? Vink dit dan aan op het deelnameformulier. We factureren dan enkel de kosten voor de Workshop (2024: € 550)

Geen behoefte aan verlenging? Geef dit direct schriftelijk door bij onze klantenservice en de licentie zal na één jaar afgelopen zijn.

Let op; wij hanteren bewaartermijnen en verwijderen de data na beëindiging van de licentie. Het is hierdoor niet mogelijk om na afloop van de licentie op een later moment weer een licentie af te sluiten met daarbij de voorheen ingevoerde gegevens. Zorg dat je voor het aflopen van de licentie rapportages uit ZorgRie hebt gehaald om een papieren versie te houden van de RI&E en het Plan van Aanpak voor intern en extern gebruik!

Wanneer?

Wanneer?

Dinsdag 13 augustus 2024, Van 09:30 - 16:00 uur
Waar

Waar

Digitaal
Kosten

Kosten

€ 1050 excl. btw (inclusief licentie ZorgRie Instap)

Over docent Nicole Kruitbosch-Schrijver

Als veiligheidskundige ondersteun ik onze klanten bij het verbeteren van hun arbeidsomstandigheden. Naast de wettelijke verplichtingen vanuit de Arbowet voeren we voor onze klanten altijd een deel maatwerk uit. Uiteindelijk leggen we samen met onze klanten een basis voor een gezonde en veilige werkplek. We willen namelijk allemaal ’s avonds weer veilig en gezond thuiskomen. De uitdaging om dit tot stand te brengen is wat mijn werk zo leuk maakt. Elke dag zijn we bezig het bewustzijn van onze klanten voor goede arbeidsomstandigheden te vergroten en om dat bewustzijn meer onderdeel uit te laten maken van hun dagelijkse werkzaamheden. Better safe than sorry!

Nicole Kruitbosch

Nicole Kruitbosch

Aanmelden voor Workshop kleine zorgorganisaties + licentie, 13 augustus 2024

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Privacy en voorwaarden