Workshop en training KMO Solutions

18 oktober 2023: Workshop kleine zorgorganisaties + licentie

Tijdens deze workshop voer je, onder onze begeleiding, de RI&E uit. Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor kleine zorgorganisaties met maximaal 25 medewerkers. Om voldoende aandacht voor iedere workshopdeelnemer te waarborgen, kunnen maximaal 4 organisaties deelnemen. Hierdoor krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van de workshop heb jij de RI&E voor jullie organisatie in kaart gebracht en kunnen jullie met de actiepunten aan de slag in ZorgRie Instap!

Om te borgen dat werkgevers in deze dynamische omgeving blijven voldoen aan wet- en regelgeving, bieden wij nu bij elke workshopdeelnemer een licentie op ZorgRie Instap aan. Op deze manier kan je als organisatie zelf wijzigingen doorvoeren, de RI&E vernieuwen en/of uitbreiden wanneer de situatie daar om vraagt.

Aanmelden Bel mij

In het kort

In één dag voer je de RI&E voor jouw zorgorganisatie uit. Bij deze workshop zit een doorlopende licentie op ZorgRie Instap, zodat jij ook kan borgen dat de actiepunten, die zijn voortgekomen uit de RI&E, worden uitgevoerd. Tijdens de workshop voeren we samen de RI&E uit. Voor de workshop hoef je niets voor te bereiden of mee te nemen. Het is wel belangrijk dat je voor de workshop op de hoogte bent van de arbo-situatie binnen jouw organisatie.

Afgelopen tijd hebben we gemerkt dat de Arbowet en de Arboregelingen flinke aandacht krijgt van de overheid. Dit heeft als gevolg dat er, meer dan ooit, veranderingen plaatsvinden op het gebied van arbeidsveiligheid. Om te borgen dat werkgevers in deze dynamische omgeving blijven voldoen aan wet- en regelgeving, bieden wij nu bij elke workshopdeelnemer een licentie op ZorgRie Instap aan. Op die manier kan je als organisatie zelf wijzigingen doorvoeren, de RI&E vernieuwen en/of uitbreiden wanneer de situatie daar om vraagt.

Het kan voorkomen dat je in het verleden bij ons een workshop hebt gevolgd en deze zonder licentie beschikbaar was. In de praktijk hebben we gezien dat de uitvoering van de actiepunten vaak blijft liggen en het meegegeven plan van aanpak (in Excel) niet structureel uitgevoerd wordt. De werkomgeving wordt hierdoor niet veiliger, gezonder en prettiger voor de medewerker. En precies dát is het doel van de RI&E. Veel organisaties schoten hun doel dus voorbij omdat het Excel-bestand niet voldoende ondersteunt in het gebruiksgemak en het weer een ouderwetse ‘papieren tijger’ wordt.

ZorgRie Instap

ZorgRie is het branche-erkende RI&E-instrument voor zorgorganisaties. De Instap-licentie is speciaal gericht op zorgorganisaties met minder dan 26 medewerkers. Dit is een doorlopende jaarlicentie. Voor deze jaarlicentie betaal je het bedrag volgens de prijspeil van het betreffende jaar (2023: €475).

Geen behoefte aan verlenging? Geef dit direct schriftelijk door bij onze klantenservice en de licentie zal na één jaar afgelopen zijn.

Let op; wij hanteren bewaartermijnen en verwijderen de data na beëindiging van de licentie. Het is hierdoor niet mogelijk om na afloop van de licentie op een later moment weer een licentie af te sluiten met daarbij de voorheen ingevoerde gegevens. Zorg dat je voor het aflopen van de licentie rapportages uit ZorgRie hebt gehaald om een papieren versie te houden van de RI&E en het Plan van Aanpak voor intern en extern gebruik!

Wanneer?

Wanneer?

Woensdag 18 oktober 2023, van 09:30 - 16:00 uur
Waar

Waar

Digitaal
Kosten

Kosten

€ 990 excl. btw (inclusief licentie ZorgRie Instap)

Over docent Patrick van Eijden

In mijn rol als veiligheidskundige ondersteun ik onze klanten bij het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van hun medewerkers. Met mijn expertise op het gebied van Arbo-veiligheid werk ik samen met onze klanten aan het minimaliseren van risico's op de werkvloer en het bevorderen van bewustzijn van veilig werken onder medewerkers. Het geeft mij enorm veel voldoening om op deze manier bij te dragen aan het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving voor iedereen!

Aanmelden voor Workshop kleine zorgorganisaties + licentie, 18 oktober 2023

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Privacy en voorwaarden