Workshop en training KMO Solutions

22 februari 2022: Workshop kleine zorgorganisaties (VOL)

Tijdens deze workshop voer je, onder onze begeleiding, de RI&E uit. Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor kleine zorgorganisaties met maximaal 25 medewerkers. Om voldoende aandacht voor iedere workshopdeelnemer te waarborgen, kunnen maximaal 4 organisaties deelnemen. Hierdoor krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van de workshop heb jij de benodigde RI&E-rapportages in je bezit.

Aanmelden Bel mij

In het kort

In één dag voer je de RI&E voor jouw zorgorganisatie uit. ZorgRie stellen wij tijdelijk open, zodat je voor deze workshop geen licentie hoeft af te sluiten. Tijdens de workshop voeren we samen de RI&E uit. Na afloop ontvang je de belangrijkste RI&E-rapportages. Verder hoef je voor de workshop niets voor te bereiden of mee te nemen. Het is wel belangrijk dat de je voor de workshop op de hoogte bent van de arbosituatie binnen jouw organisatie.

Wanneer?

Wanneer?

Dinsdag 22 februari 2022, 09:30 - 16.00
Waar

Waar

Prins Willem-Alexanderlaan 723, Apeldoorn
Kosten

Kosten

€ 670 excl. btw
Collega meenemen

Collega meenemen

Een collega meenemen naar de workshop kost € 440 excl. btw

Over docent Dianthe van der Krift

Werken is een groot onderdeel van ieders leven. Niet alleen door het aantal uur dat we doorbrengen op ons werk, maar ook het speelveld eromheen speelt een belangrijke rol. De risico’s die de werkzaamheden met zich meebrengen kunnen direct of indirect een grote impact hebben op het privéleven en de gezondheid van een werknemer. Daarom is een gezonde en veilige werkplek zo belangrijk en help ik werkgevers graag bij het opstellen en naleven van een goed arbobeleid.

Aanmelden voor Workshop kleine zorgorganisaties, 22 februari 2022

Helaas, voor deze training is geen plek meer. Kijk bij de trainingen voor een alternatieve datum of neem contact op met de klantenservice.