Workshop en training KMO Solutions

23 augustus 2022: Workshop kleine zorgorganisaties (VOL)

Tijdens deze workshop voer je, onder onze begeleiding, de RI&E uit. Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor kleine zorgorganisaties met maximaal 25 medewerkers. Om voldoende aandacht voor iedere workshopdeelnemer te waarborgen, kunnen maximaal 4 organisaties deelnemen. Hierdoor krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van de workshop heb jij de benodigde RI&E-rapportages in je bezit.

Aanmelden Bel mij

In het kort

In één dag voer je de RI&E voor jouw zorgorganisatie uit. ZorgRie stellen wij tijdelijk open, zodat je voor deze workshop geen licentie hoeft af te sluiten. Tijdens de workshop voeren we samen de RI&E uit. Na afloop ontvang je de belangrijkste RI&E-rapportages. Verder hoef je voor de workshop niets voor te bereiden of mee te nemen. Het is wel belangrijk dat de je voor de workshop op de hoogte bent van de arbosituatie binnen jouw organisatie.

Wanneer?

Wanneer?

Dinsdag 23 augustus 2022, 09:30 - 16:00
Waar

Waar

Online
Kosten

Kosten

€ 670 excl. btw
Collega meenemen

Collega meenemen

Een collega meenemen naar de workshop kost € 440 excl. btw

Over docent Ruben Boes

Risicomanager en Hoger Veiligheidskundige bij KMO Solutions

Als specialist op het gebied van de Risico Inventarisatie en Evaluatie ben ik nauw betrokken bij de ontwikkeling van vragensets voor verschillende branche-RI&E’s. Daarnaast heb ik honderden organisaties geholpen met de uitvoering van de RI&E. Mijn passie is om mensen Arbo te laten omarmen, met als doel om organisaties stukje bij beetje veiliger te maken.

Aanmelden voor Workshop kleine zorgorganisaties, 23 augustus 2022

Helaas, voor deze training is geen plek meer. Kijk bij de trainingen voor een alternatieve datum of neem contact op met de klantenservice.