Workshop en training KMO Solutions

11 mei 2023: ZorgRie Vliegende Start

Tijdens deze training krijg je, onder onze begeleiding, de mogelijkheden van de ZorgRie Start haarfijn uitgelegd. Deze training is speciaal ontwikkeld voor organisaties met ZorgRie Start. Om voldoende aandacht voor iedere deelnemer te waarborgen, kunnen maximaal 5 organisaties deelnemen. Hierdoor krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van de training heb jij de benodigde informatie om de uitvoering van de RI&E binnen je organisatie een boost te geven.

Aanmelden Bel mij

In het kort

De vernieuwde versie van ZorgRie kan je gebruiken om het RI&E-proces onder de loep te nemen en te zoeken naar verbeteringen. Om hier een goede start mee te maken bieden wij een training aan; dé vliegende start met ZorgRie.

Tijdens deze training worden de functionaliteiten toegelicht en de werking van ZorgRie. Het kan dus zijn dat je nu door de complexiteit van ZorgRie nog niet (voldoende) gewerkt hebt met dit erkende branche-instrument. Dit is een moment om je daar in te verdiepen en tips te krijgen voor de implementatie binnen jouw organisatie. Dankzij de enorme verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, is het nu makkelijker om collega’s te betrekken bij de RI&E en hiermee het draagvlak te vergroten. Een mooie aftrap dus voor een betere implementatie binnen de organisatie!

Wanneer?

Wanneer?

Donderdag 11 mei 2023, 09:30- 12:30
Waar

Waar

Digitaal
Kosten

Kosten

€ 400 excl. btw
Licentie

Licentie

Deze training is exclusief voor bestaande klanten van ZorgRie Instap of Start

Over docent Carmen Arens

Als veiligheidskundige en toegepast psycholoog ondersteun ik onze klanten bij het verbeteren van hun arbeidsomstandigheden. Het verbeteren van arbeidsomstandigheden heeft een directe impact op de gezondheid en veiligheid van werknemers. Als we kunnen bijdragen aan een werkomgeving waarin werknemers zich veilig voelen en minder risico lopen op letsel of ziekte, kunnen we een positieve bijdrage leveren aan hun welzijn en productiviteit. Dat is een enorm bevredigend gevoel.

Carmen Arens

Carmen Arens

Aanmelden voor ZorgRie Vliegende Start, 11 mei 2023

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Privacy en voorwaarden