Workshop en training KMO Solutions

13 september 2023: ZorgRie Vliegende Start

Tijdens deze training krijg je, onder onze begeleiding, de mogelijkheden van ZorgRie Start haarfijn uitgelegd. Deze training is speciaal ontwikkeld voor coördinatoren van ZorgRie Start. Om voldoende aandacht voor iedere deelnemer te waarborgen, kunnen maximaal 5 organisaties deelnemen. Hierdoor krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van de training heb jij de benodigde informatie om de uitvoering van de RI&E binnen je organisatie een boost te geven.

Aanmelden Bel mij

In het kort

De vernieuwde versie van ZorgRie kan je gebruiken om het RI&E-proces onder de loep te nemen en te zoeken naar verbeteringen. Om hier een goede start mee te maken bieden wij een training aan: dé vliegende start met ZorgRie.

Tijdens deze training voor de coördinatoren van ZorgRie Start worden de functionaliteiten toegelicht en de werking van ZorgRie Start uitgelegd. Het kan zijn dat je door de complexiteit van ZorgRie nog niet (voldoende) gewerkt hebt met dit erkende branche-instrument. Dit is een moment om je daar in te verdiepen en tips te krijgen voor de implementatie binnen jouw organisatie. Dankzij de enorme verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, is het nu makkelijker om collega’s te betrekken bij de RI&E en hiermee het draagvlak te vergroten. Een mooie aftrap dus voor een betere implementatie binnen de organisatie!

Heeft jullie organisatie een meer uitgebreide licentie ZorgRie (Bijvoorbeeld: met extra modules of ZorgRie Suite)? Neem dan contact met ons op voor een training op maat.

Wanneer?

Wanneer?

Woensdag 13 september 2023, van 9:30 tot 12:30 uur
Waar

Waar

Digitaal
Kosten

Kosten

€ 400 excl. btw
Licentie

Licentie

Deze training is exclusief voor bestaande klanten van ZorgRie Start.

Over docent Patrick van Eijden

In mijn rol als veiligheidskundige ondersteun ik onze klanten bij het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van hun medewerkers. Met mijn expertise op het gebied van Arbo-veiligheid werk ik samen met onze klanten aan het minimaliseren van risico's op de werkvloer en het bevorderen van bewustzijn van veilig werken onder medewerkers. Het geeft mij enorm veel voldoening om op deze manier bij te dragen aan het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving voor iedereen!

Patrick van Eijden

Patrick van Eijden

Aanmelden voor ZorgRie Vliegende Start, 13 september 2023

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Privacy en voorwaarden