Workshop en training KMO Solutions

27 november 2023: ZorgRie Vliegende Start

Tijdens deze training krijg je, onder onze begeleiding, de mogelijkheden van de ZorgRie Start haarfijn uitgelegd. Deze training is speciaal ontwikkeld voor organisaties met ZorgRie Start. Om voldoende aandacht voor iedere deelnemer te waarborgen, kunnen maximaal 5 organisaties deelnemen. Hierdoor krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van de training heb jij de benodigde informatie om de uitvoering van de RI&E binnen je organisatie een boost te geven.

Aanmelden Bel mij

In het kort

De vernieuwde versie van ZorgRie kan je gebruiken om het RI&E-proces onder de loep te nemen en te zoeken naar verbeteringen. Om hier een goede start mee te maken bieden wij een training aan; dé vliegende start met ZorgRie.

Tijdens deze training worden de functionaliteiten toegelicht en de werking van ZorgRie. Het kan dus zijn dat je nu door de complexiteit van ZorgRie nog niet (voldoende) gewerkt hebt met dit erkende branche-instrument. Dit is een moment om je daar in te verdiepen en tips te krijgen voor de implementatie binnen jouw organisatie. Dankzij de enorme verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, is het nu makkelijker om collega’s te betrekken bij de RI&E en hiermee het draagvlak te vergroten. Een mooie aftrap dus voor een betere implementatie binnen de organisatie!

Wanneer?

Wanneer?

Maandag 27 november 2023, 13:00-16:00 uur
Waar

Waar

Digitaal
Kosten

Kosten

€ 400 excl. btw
Licentie

Licentie

Deze training is exclusief voor bestaande klanten van ZorgRie Instap of Start

Over docent Maryse van Assenbergh

Als customer support specialist en veiligheidskundige ondersteun ik onze klanten bij al hun vragen die ze tegenkomen tijdens het werken met onze software. Hoe zorg je ervoor dat de RI&E alle onderdelen bevat die het nodig heeft? Hoe weet je of de RI&E voldoet aan de huidige wet- en regelgeving? Een goede RI&E is niet iets dat je even tussendoor moet willen doen. De veiligheid van de medewerkers staat immers voorop. Ik denk graag mee met onze klanten hoe ze een zorgeloze werkomgeving voor hun medewerkers kunnen creëren.

Maryse van Assenbergh

Maryse van Assenbergh

Aanmelden voor ZorgRie Vliegende Start, 27 november 2023

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Privacy en voorwaarden