Workshop en training KMO Solutions

06 augustus 2024: ZorgRie Vliegende Start

Tijdens deze training krijg je, onder onze begeleiding, de mogelijkheden van ZorgRie Start haarfijn uitgelegd. Deze training is speciaal ontwikkeld voor coördinatoren van ZorgRie Start. Om voldoende aandacht voor iedere deelnemer te waarborgen, kunnen maximaal 5 organisaties deelnemen. Hierdoor krijg je alle ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van de training heb jij de benodigde informatie om de uitvoering van de RI&E binnen je organisatie een boost te geven.

Aanmelden Bel mij

In het kort

De vernieuwde versie van ZorgRie kan je gebruiken om het RI&E-proces onder de loep te nemen en te zoeken naar verbeteringen. Om hier een goede start mee te maken bieden wij een training aan: dé vliegende start met ZorgRie.

Tijdens deze training voor de coördinatoren van ZorgRie Start worden de functionaliteiten toegelicht en de werking van ZorgRie Start uitgelegd. Het kan zijn dat je door de complexiteit van ZorgRie nog niet (voldoende) gewerkt hebt met dit erkende branche-instrument. Dit is een moment om je daar in te verdiepen en tips te krijgen voor de implementatie binnen jouw organisatie. Dankzij de enorme verbeteringen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, is het nu makkelijker om collega’s te betrekken bij de RI&E en hiermee het draagvlak te vergroten. Een mooie aftrap dus voor een betere implementatie binnen de organisatie!

Heeft jullie organisatie een meer uitgebreide licentie ZorgRie (Bijvoorbeeld: met extra modules of ZorgRie Suite)? Neem dan contact met ons op voor een training op maat.

Wanneer?

Wanneer?

Dinsdag 6 augustus 2024, van 9:30 tot 12:30 uur
Waar

Waar

Digitaal
Kosten

Kosten

€ 425 excl. btw
Licentie

Licentie

Deze training is exclusief voor bestaande klanten van ZorgRie Start.

Over docent Yasmijn Baas

Iedere dag veilig thuiskomen van een werkdag lijkt zo vanzelfsprekend. Echter om dit te waarborgen, is het belangrijk dat organisaties bezig zijn met de veiligheid en gezondheid van de medewerkers.

In mijn rol als Arbo-consultant adviseer en ondersteun ik onze klanten hierin. Met als doel om de mogelijke risico’s in kaart te brengen en daarmee goede arbeidsomstandigheden te waarborgen. Met mijn expertise van implementeren van processen waarbij stakeholdermanagement niet vergeten mag worden zet ik mij nu in voor een veilige en gezonde werkvloer; zodat iedereen aan het eind van de dag veilig thuiskomt!

Aanmelden voor ZorgRie Vliegende Start, 06 augustus 2024

Ja, ik wil deelnemen aan deze training. Ik ga akkoord met de kosten en de voorwaarden.

Mijn gegevens:
Privacy en voorwaarden